Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, остана доволен от

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, остана доволен от
Коментари Харесай

Петев: Изключително добър мач за нашия отбор

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, остана удовлетворен от играта на своя отбор при триумфа с 4:0 против Балкани, с помощта на който " орлите " отстраниха първенеца на Косово с общ резултат 4:2 и не престават към втория прелиминарен кръг на шампионата.

" Искам да поздравя футболистите и публиката. Нашият тим изигра извънредно добър мач, извършиха проекта, изразходиха доста сила и страст и беше справедливо, че продължаваме напред. Естествено, тъй като ние добре доминирахме през всички минути. Преследвахме гола и го отбелязахме, поздравления за нашите играчи.

Основното нещо е характерът. Без темперамент и сила, няма нищо да се получи. Имахме много диалози в тези 8 дни и играчите схванаха какво се желае от тях. Нека приказваме за днешния мач, а не какво е било преди.

Всеки състезател би трябвало да разбере, че когато получи късмет, би трябвало да даде максимума. Няма да позволи по-различна обстановка. Да, ние получихме спад, 4 месеца всичко беше цветя и рози, само че трябваше да минем и през това и всеки да го изпита на своята кожа. Гледаме напред и концентрацията ни пада върху идващия мач от шампионата ", разяснява още Петев.
 Десподов удовлетворен: Затворихме много усти!
Десподов удовлетворен: Затворихме много усти!

" Много мощно се надявам да напишат, че Лудогорец е изнесъл урок на Балкани "

Наставникът на Лудогорец разяснява селекцията на отбора и последното ново попълнение Квадво Дуа: " При всички положения би трябвало да се подсилим, освен с него. С Тиаго се борихме за купата до последния кръг, а в този момент него го няма. Трябва да го приспособяваме бързо, само че считам, че имаме добра група момчета, които ще го одобряват по най-хубавия метод "

" Лесно няма, всеки един мач е сложен и би трябвало към всеки мач да подхождаме по този начин, както през днешния ден ", приключи Петев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР