Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, не остана никак

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, не остана никак
Коментари Харесай

Петев разкритикува Лудогорец: Играхме доста под нивото си

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, не остана по никакъв начин удовлетворен от представянето на неговия отбор след домакинското тъждество от 1:1 против Олимпия Любляна от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига.

Петев остана на мнение, че „ орлите “ са играли под равнището си и пропуските, които са създали, са били решаващи за крайния излаз от дуела.

„ Пропуските, които направихме. Държа да отбележа, не толкоз положителния мач за нас. Като цяло играхме много под равнището си, извънредно огромен брак през първите 20 минути. На фона на това нещо, имахме три-четири 100%-ови положения, които не успяхме да осъществяваме. Не знам дали травмата на Квадво Дуа повлия на развиването на мача “.

„ Много неточности, неточни подования, на моменти бяхме хоатични. Създадохме задоволително положения за турнирен мач, само че не успяхме да осъществяваме “.

„ Какво би трябвало да променим за реванша, с цел да победим и продължим? Да бъдем по-комбинативни, по-добри в държанието на топката и да си осъществяваме ситуациите “.

„ Не мога да Ви кажа за изходящи прехвърляния. Сонко Сундберг ще ги забележим в игра, когато преценим, че е подготвен “, съобщи Ивайло Петев след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР