Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди първия

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди първия
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Най-големият съперник на Лудогорец е самият Лудогорец

 Efbet2023 Horizontal
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде конференция преди първия мач от груповата фаза в Лигата на конференциите. „ Орлите “ посрещат Спартак Търнава на „ Хювефарма Арена “ в Разград на следващия ден, 21 септември от 19:45ч. Петев съобщи, че чака оптималната централизация и готовност от своите играчи за дуела. Според него " най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец ". Специалистът разяснява и някогашния състезател на Левски Роман Прохазка, който в този момент е в редиците на Спартак.

Ето какво още показа той:

" Противникът е заслужен за почитание, в профил Лех Познан и Днипро. Опитен тим с опитни играчи, само че ние сме длъжни да подходим оптимално съсредоточено и да победим. Силното оръжие на Спартак е бързата контраофанзива. В шампионата Лудогорец си е най-големият съперник самичък на себе си. Като не подходим както би трябвало, сме уязвими да загубим точки. Утре съм сигурен, че концентрацията и мобилизацията ще бъдат на равнище ", разяснява Петев.

" Прохазка несъмнено ще даде информация на противника, само че в днешно време не е мъчно да разузнаеш съперника. Прохазка познава ситуацията, играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион ", сподели треньора на разградчани.

" Най-близо до завръщане от контузените са Квадво Дуа и Антон Недялков, които ще стартират да упражняват до края на месеца. Марсел Хайстер няма да е разполагаем за на следващия ден. Сонко Сундберг имаше инфектиране откъм гърба в крайници и заради тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата ", показа още Петев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР