Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо се оплака от съдийството

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо се оплака от съдийството
Коментари Харесай

Димитър Димитров-Херо видя съдийска тенденция срещу "Лудогорец"

Старши треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров-Херо се оплака от съдийството в Първа лига след загубата от " Верея ". По думите му се следи наклонност на отсъждания в ущърб на първенците.

Според него това се дължи на обстоятелството, че се насажда мнение, че реферите оказват помощ на разградчани. Разиградчани претендират за неотсъдена дузпа както в днешния мач, по този начин и в предходния - с " Витоша " (Бистрица).

" Каквото и да кажа... Видяхте и последния мач с " Витоша " каква дузпа не ни дадоха, в този момент още веднъж. Не желая да разяснява съдиите, тъй като ми е обидно. Аз виждам отношението и наклонността, която демонстрира съдиите към нас ", съобщи Димитров пред " Диема спорт " след дуела.

" Тенденцията е такава, че има (дузпи) и не се дават. Защото споделиха, че на " Лудогорец " доста се оказва помощ през годините и по тази причина в този момент да покажат съдиите, че когато има дузпи, няма да ги дават. Това вършим сега. За мен е необяснимо, в мача против " Витоша " тава дузпа да не се даде, в този момент по същия метод. Нямам отговор на въпроса за какво. Ако не е наклонност, не знам какво е ", добави треньорът на " Лудогорец ".

Критично за съдиите се изрече и капитанът на първенците Козмин Моци. " До края на сезона не желаеме да ни се дава нито една дузпа. Или като има дузпа за нас, напряко да изпълняваме навън. Не разбирам по какъв начин може съдията, който свири мача с " Витоша ", в този момент да е арбитър зад вратата на този мач "

" Всички дузпи да ги дават на този тим, не знам кой е, " Литекс, Етрополе. Да дават за тях дузпи. Според мен имаше 100% дузпа против Кешеру. Има кой да взема решение, само че за мен имаше дузпа, както и против " Витоша ", съобщи румънецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР