Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа прояви уважение към съперника

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа прояви уважение към съперника
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Очаквам различен Левски в сравнение с последния мач

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа прояви почитание към противника Левски преди дуела за Суперкупата в четвъртък, 1 септември. Наставникът разгласи, че към този момент е изработен подробен разбор на играта на „ сините “.

" Мачовете с Левски са дербита, постоянно са с необикновен заряд, доста интензивни, с доста сила. Очаквам друг Левски спрямо последния мач, който играхме за шампионата. Те смениха някои играчи, само че главно резервираха стила си на игра. Ще се опитат да играят техния си мач. Направили сме подробен разбор ", съобщи треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа пред мача за Суперкупата със " сините ".

Мачът е в четвъртък от 20.00 часа на Националния стадион " Васил Левски “.

" Казах, че е привилегия да играем на всеки три дни. С всеки противник се отнасяме с огромна съвестност и почитание. Искаме да успеем във всички съревнования. Очаквам да играем с голяма сила, тъй като това въпреки всичко е дерби. Тези мачове демонстрират най-хубавото от футболистите ", сподели още треньорът на първенците.

Наставникът показа, че всички футболисти са на линия, като се изключи Доминик Янков и Клод Гонсалвеш.

" Очакваме те да играят с трима в отбрана. Купата е специфичен шампионат. Преди ви споделих аргументите да се стигне до тези резултати в двата мача за Купата на България, само че това към този момент е минало. Искаме да покажем напредък с всеки мач и се надявам да имаме триумф за в бъдеще. Суперкупата е единствено един мач. И е по време на сезона, само че е доста сериозен мач. Не става въпрос единствено за централизация или по какъв начин ще банкет този мач, а това е дерби и е безусловно задоволително ", приключи опитният експерт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР