Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква коренно различен мач

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква коренно различен мач
Коментари Харесай

Целта на Шимунджа е спечелване и на купата

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа чака радикално друг мач против Левски в първия полуфинал за Купата на България, откакто преди месец „ орлите “ победиха с 2:1 с гол в последната минута.

„ Тази среща ще е по-различна, тъй като сме в друго съревнование. Подготвяме се добре, има две срещи, желаеме за идем на край и да покажем, че сме по-добри от Левски “, бяха първите думи на словенския експерт.

„ Не мислим, че това е най-важният мач за нас. Мислим за купата, желаеме я и поради това сме фокусирани сме върху дуела с Левски. Може би мачът с тях за състезание беше един от най-трудните за нас. Но против Берое също бе доста комплицирано. Срещу Левски за състезание видяхме един дуел на на положително европейско равнище, с битка и качества. Сега ни чака друг мач и ще сме с друга конфигурация “, продължи Шимунджа.

„ Ще бъде наивно да мислим, че всичко може да се реши в един мач. Ще създадем оптималното това да стане, само че задачата е да сме на край. Клод Гонсалвеш и Бърнард Текпетей са осъдени поради насъбрани жълти картони. Всички други са добре. Да отлича някой футболист от Левски? Истината е, че те разполагат с самостоятелни качества, само че са по-добри като тим. Показаха това против нас, само че и в шампионата го показват. Целта ни е в този мач да ги накараме да се съобразят с нашия жанр “, приключи той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР