Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, коментира победата на

...
Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, коментира победата на
Коментари Харесай

Шимунджа: Трябва да вдигнем нивото, спечелихме заради манталитета ни на победители

Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, разяснява успеха на " орлите " с 2:1 против Славия. Той остана удовлетворен от дуела, само че разкри, че отборът му би трябвало да вдигне много равнището. 

" Беше тежък мач, съперникът беше доста упорит. Ние трябваше да покажем повече, въпреки всичко съм удовлетворен от метода, по който играхме. Днес не бяхме на най-високото равнище. Имахме европейски мачове, значимо е играчите да схващат значимостта на шампионата. Срещу всеки конкурент би трябвало да сме на най-високото равнище. Днес ключът към успеха беше манталитета ни на победител. Радвам се на трите точки, несъмнено ", показа той.

" Промените не повлияха. Знаем на кого няма да разчитаме през втория мач в Европа, всички упражняваха, всички би трябвало да играят. И двата мача са значими, и в двата шампионата желаеме да реализираме най-хубавото. Следващият мач е от европейските шампионати, би трябвало да вдигнем равнището още и по-късно ще мислим за идващия дуел ", показа Анте Шимунджа по отношение на идните мачове на " орлите ". Лудогорец гостува на Андерлехт в Лига на конференциите, а по-късно се изправя против Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР