Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори на традиционната си

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори на традиционната си
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Ако имаме шанс ще го грабнем с две ръце, знаем срещу кого се изправяме

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва на обичайна си конференция преди европейски мач. В четвъртък шампионите ще премерят сили с Реал Бетис в пета среща от груповата фаза на Лига Европа. Първата среща сред двата тима приключи 3:2 в интерес на испанския отбор:

" Вкъщи постоянно са нашия терен, почитатели, прелестно е да се играе. Винаги е допустимо да създадем напредък във всеки съставен елемент от играта. Трябва да повторим хубавите неща, които направихме и би трябвало да се подорбим в нещата, в които не сме толкоз положителни. Ние въпреки всичко играем против класни противници и би трябвало да се приспособяваме към техния метод на игра. Специално в отбрана би трябвало да сме фокусирани, съсредоточени и спокойни. Трябва да сме покрай съперника ", показа наставникът.

" Трябва да сме нападателни в офанзива и в междинната част от терена. Това е футбол и не може да се прави в 90 минути от мача. Винаги разгадавам на най-хубавите, които са сега. Няма да бъде по-различно да утрешния мач. Ясно е, че Доминик Янков няма по какъв начин да играе. Кирил Десподов стартира с бягане и ще забележим реакцията след тези тренировки. Другите са на линия да играят. Ще се опитаме да създадем най-хубавия тим, който ще бъде доста нападателен и атакуващ ", добави той

Той бе запитан дали първото място в групата попада в фантазиите му. " Ние сме упорит тим. Знаем против кого ще се надигнем на следващия ден. Ако имаме късмет ще го грабнем с две ръце. От първия мач сме споделили, че против кого и къде играем имаме цел да победим. Това ни е задачата за утрешния мач ", съобщи треньорът.

" Когато сме в добър цикъл с победи постоянно има самочувствие и това е обикновено за всеки един футболист. Ние не сме удовлетворени от всеки мач, тъй като виждаме и неприятните неща и опитваме да ги подобрим. Това не се случва единствено в Лудогорец, а във всеки футболен клуб в света. Опитваме се да повтаряме хубавите неща и да подобряваме нещата, в които не сме положителни. Виждам израстване освен в играчите, а в цялата група на Лудогорец ", сподели още той.
 Лудогорец разгласи ограниченията за сигурност преди мача с Реал Бетис
Лудогорец разгласи ограниченията за сигурност преди мача с Реал Бетис

Срещата е в четвъртък от 19:45 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР