Старши треньорът на Лудгоорец - Георги Дерменджиев, подчерта, че тимът

...
Старши треньорът на Лудгоорец - Георги Дерменджиев, подчерта, че тимът
Коментари Харесай

Дерменджиев: Няма да си кривим душата - вече гледаме към финала

Старши треньорът на Лудгоорец - Георги Дерменджиев, акцентира, че отборът гледа самоуверено към финала в шампионата Sesame Купа на България. В първия полуфинал " орлите " разрушиха с 4:0 Хебър и идната седмица в Пазарджик следва протоколен реванш.

" Момчетата израстват, а ние поставяме доста старания. Изиграхме много добър мач. Резултатът е турнирен и е добър, тъй че има още един мач, в който би трябвало да подходим по същия метод ", започва Дерменджиев.
 Лудогорец изпълни кошницата на Хебър и е с двата крайници на финала за Купата на България
Лудогорец изпълни кошницата на Хебър и е с двата крайници на финала за Купата на България

" Орлите " завоюваха с 4:0 на " Хювефарма Арена "

" За мен е значимо в такива мачове тимът да влиза от началото на 100%. по тази причина съм удовлетворен, защото те го схванаха това и в последна сметка резултатът е налице. Тони Недялков е доста добър футболист, авансово се разбрахме, че ще играе едно полувреме и той го стори. Постепенно ще му даваме минути, с цел да може да се възвърне на 100%. Имаме огромна конкуренция. Аз не разгадавам на един човек да вкарва головете. Видяхте каква комбинативност имаше при единия ни гол, това е нашата игра ".

" Не може да се кривим душата - гледаме към финала. Футболът обаче е поднасял доста изненади, тъй че ще подходим отговорно. В Ботев и ЦСКА ще виждам кой ще ни бъде противник. Искам да създадем дубъл, ще забележим по-късно какво ще се случи ", приключи Георги Дерменджиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР