Старши треньорът на Лос Анджелис Лейкърс Дарвин Хам изрази надежда,

...
Старши треньорът на Лос Анджелис Лейкърс Дарвин Хам изрази надежда,
Коментари Харесай

ЛеБрон ще се завърне в игра преди края на сезона

Старши треньорът на Лос Анджелис Лейкърс Дарвин Хам изрази вяра, че звездата на отбора ЛеБрон Джеймс ще се завърне в игра преди края на постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. 

38-годишният Джеймс, който по-рано този сезон излезе преди всичко във безконечната ранглиста по маркирани точки в лигата, е в лазарета от три седмици поради проблем с ахилесовото сухожилие. 

" Очакваме ЛеБрон да се върне на терена в някакъв миг този сезон ", сподели Хам преди успеха на Лейкърс със 111:105 над Орландо Меджик. 

Според ESPN Джеймс ще бъде прегледан от медицинския щаб на Лейкърс тази седмица, като това най-вероятно ще стане в четвъртък. В последните дни той е махнал шината на крайници си и даже може да бъде забелязан в подготвителната зала на отбора. Десет мача преди края на постоянния сезон в НБА Лос Анджелис Лейкърс заема десето място в класирането с 35 победи и 37 загуби, колкото има и деветият Минесота Тимбъруулвс. В отсъствието на Джеймс " езерняците " реализираха шест триумфа и пет провали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР