Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след поражението

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след поражението
Коментари Харесай

Генчев: Няма причина да има напрежение в отбора

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев приказва след провалянето на отбора с 0:3 от Арда (Кърджали) в дуел от 31-ия кръг на efbet Лига. 
 Арда опустоши Локомотив (София) Арда опустоши Локомотив (София)
" Можеха да ни стигнат силите за освен това. Имахме обстановки през втората част. Ние обаче подарихме два гола на Арда. Това ни вкара и в допълнение напрежение. Нямахме задоволително варианти за смяна. 

В последния мач победихме ЦСКА 1948. Не е толкоз отрицателна серията. Ние обаче си изпълнихме задачите и за класиране, и за Купата. Футболистите би трябвало да играят умерено и с въодушевление. Няма причина да има напрежение в тима. 

Сега идват най-хубавите мачове, футболистите би трябвало да играят със самочувствие и да изпитват наслаждение от играта. 

Не беше правилно, тъй като не знаехме 20 минути преди началото състава на Арда. Сашо Тунчев беше правилен и пристигна да ни каже тима ", съобщи Генчев. 
 Арда - Локо (София) под въпрос, домакините още умуват дали да играят Арда - Локо (София) под въпрос, домакините още умуват дали да играят
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР