Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира честите си

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира честите си
Коментари Харесай

Акрапович: Лудогорец е силен отбор и не трябва съдиите да им помагат

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разяснява честите си реакции срещу съдиите по време на мачовете на отбора.

“Доста постоянно се дразня на себе си за това си държание, само че желанието да реализираме добър резултат е по-силно от мен. Много пъти отвръщам и погрешно към съдиите. Вярвам, че реферите не бъркат преднамерено. Те също имат своите терзания. Не им е елементарно. Някои имат качества, вършат инцидентна неточност и моята реакция не прави обстановката по-лесна. Съжалявам, че не мога да се трансформира и да отвръщам по различен метод по време на мачовете. Но съм подобен и просто не мога да се променя”, показа Акрапович пред “Тема Спорт”.

“Искам справедливостта да е водеща. С тези си реакции желая да покажа на моя тим, че го поддържам, когато е ощетен. Това е мой жанр на работа и не искам да се трансформира. Ако съм навередил по този начин на някого, аз имам мощ да се извиня на съдиите. В последно време виждам и някои провокации към мен, с които не мога да се съглася. Още повече че след това, като виждам дадената обстановка на видео два-три пъти и виждам, че съм прав”, изясни Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР