Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще насочи вниманието

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще насочи вниманието
Коментари Харесай

Локо прави селекция само от българи през лятото

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще насочи вниманието си към привличане на български футболисти през лятото, оповестява " Тема Спорт ". Специалистът е взел решение селекцията да се състои най-вече от играчи от родното състезание.
Прочетете още
" Може да вземем и чужденец, само че това не е непременно и би трябвало в действителност да съм уверен както в неговите качества, по този начин и в това, че превъзхожда с съсловия българските играчи ", безапелационен е Томаш. Локо Пд ще се нуждае от най-малко 5 нови попълнения, защото през лятото отборът ще бъде изоставен от съвсем толкоз играчи. Отделно от това, сега смърфовете не разполагат с дълга аварийна пейка. А това би трябвало да се промени, с цел да може освен да не бъде маркирано оттегляне през идната акция, само че и да има надграждане.

На този стадий сигурен напускащ е Динко Хоркаш - вратарят е с изтичащ контракт и не играе в мачовете. Освен него с изтичащи контракти са още титуляри като Евандро и Бабакар Дион, както и Йоан Баи. Владимир Медвед, който е чартърен от Пирин най-вероятно няма да остане в тима. Договорът на капитана Димитър Илиев също изтича, само че не се чака да има изненади и най-вероятно той ще остане в тима.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР