Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира равеството 1:1

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира равеството 1:1
Коментари Харесай

Томаш: Малка крачица напред, но още сме далеч

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш разяснява равеството 1:1 с Левски.

" Днес не напреднахме изключително. Искам да поздравя цялата конюнктура и нашите почитатели. Влязохме по най-хубавия метод в мача и получихме гол от нищото. Там се разклатихме и това демонстрира, че имаме да работим. Трудно се опитахме да се върнем в мача. Мачът се организира на единоборства и експанзия, на не толкоз футболни достолепия. На " Герена " против Левски с много положителни футболисти не е елементарно. Това е една дребна крачица напред, само че сме надалеч от моя проект.

Вече не са без позволен гол. И в живота е по този начин - в случай че не мечтаеш, в случай че не си самоуверен, няма по какъв начин. Помня, че господин Стоилов сподели, че когато работиш за резултат, неизбежно идват такива моменти. Ние в България желаеме да работим за резултат. Той може да пристигна, може да го имаш, само че няма да изградииш жанр и метод на игра и няма да се подобряваш в бъдещето.

Не съм уверен дали тимове са на високо равнище, или някои са свалили равнището и по този начин разликите са станали по-малки ", съобщи Томаш.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР