Старши-треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов-Геша остана много доволен

...
Старши-треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов-Геша остана много доволен
Коментари Харесай

Георги Иванов-Геша: Останахме без свежест, но не мога да не съм доволен, каквото можаха, дадоха

Старши-треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов-Геша остана доста удовлетворен от представянето на своя отбор при нулевото тъждество с Хебър:
 Локомотив (ГО) и Хебър откриха кръг №11 във Втора лига с нулево тъждество
Локомотив (ГО) и Хебър откриха кръг №11 във Втора лига с нулево тъждество

Гостите търсеха повече успеха, домакините дадоха отговор с добра организация в отбрана

" Доволен съм от старанието на футболистите ни. Започнахме първите 15 минути доста страхливо и дадохме съществено самодейността на гостите. После намерихме себе си и второто полувреме имахме шансове, миришеше на гол за нашия тим, само че към края, когато трябваше да търсим гола, късата ни аварийна пейка оказа въздействие. Останахме без прохлада, само че не мога да не съм удовлетворен, каквото можаха, дадоха.

Когато футболистите са създали каквото би трябвало и са се раздали на макс, това страдание минава в задоволство. С такива игри тимът ще израства и когато играем добре, ще стигнем до триумфа. Играта ме удовлетворява, скърбя единствено за късата аварийна пейка.

Изиграхме съществени контроли. Днес не си припомням някакво съществено състояние пред нашата врата. Отборът бе съвършен в отбрана, малко повече предпочитание пред гола ни би трябвало. Мисля, че нашият тим е един от най-младите. По-опитните футболисти се пробват да оказват помощ на момчетата. Все още построяваме един тим. По време на паузата се поопознахме добре и климатът в съблекалнята става все по-добър и по-добър ", показа Геша.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР