Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, застана пред журналистите преди

...
Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, застана пред журналистите преди
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Целите са високи - титла на България и групи в евротурнирите

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, застана пред публицистите преди началото на първото занятие от лятната подготовка на клуба за сезон 2022/23. Специалистът приказва по отношение на селекцията на отбора, задачите му през задаващата се тежка акция и други Ето по-важното, което показа Мъри:
 Нидерландски халф се разбра с Левски
Нидерландски халф се разбра с Левски

Вижте детайлности

" Целите са високи - шампионската купа и групите в европейските шампионати. Винаги си слагаме високи цели. Класиране в евротурнирите би трябвало да бъде постоянно цел за Левски. Знаем каква е обстановката, само че не мисля, че би трябвало да търсим огромни оправдания.

Няма други нови футболисти. Нямаше да взимаме десен бранител, в случай че Драган беше останал. Казах, че можем да си позволим едно попълнение най-вече. При нас би трябвало да има баланс сред напускащи и идващи. Под никаква форма не мога да нарушавам финансовия баланс на клуба. Напускащите са равнопоставени на влизащите.
 Шведски футболист отряза Левски
Шведски футболист отряза Левски

" Сините " се разминаха с Джонатан Морсей

Спазвахме извънредно прецизно финансовата политика на клуба. Имаме бюджет, от който не желаеме да излизаме под никаква форма. Левски е в извънредно тежка обстановка, която би трябвало да се взема решение. Ако имате поради надграждането да бъде с нови футболисти, това е невероятно.

Левски може да се стреми да надгражда с тези футболисти, с които разполага. Не би трябвало да живеем на позитивизма, който оставихме през предходната година. Не би трябвало да си мислим, че сме стигнали до максимума на нашите благоприятни условия. За мен по-важно е да избегнем банкрут.

Зоната, в която имаше травма, е рискова и внимаваме. Ивелин ще опитаме да го съхраним до началото на сбора. Уелтън е подготвен да тренира. При него се оказа, че контузията е по-бързо лечима. Вярвам, че в случай че играчите желаят да се учат, те могат да надградят. Притеснявам се моите играчи да не са си повярвали, че това е максимумът на техните благоприятни условия. Когато човек си поставя самичък спирачки, не е добре. Всеки един от играчите увеличи представянето си на терена и оттова почитателите също са удовлетворени. Аз съм последният човек, който ще наруши финансовата дисциплинираност. Има още неща за наместване в клуба.

В тима сега има задоволително юноши. Там би трябвало да повишим равнището на младите играчи. Покачиха се условията и критериите. Левски върви във футболна борба с водачите и младите имат двоен ангажимент. Много по-лесно беше да играеш в Левски преди година и доста по-трудно е да играеш в Левски в този момент. Даже преди година можеха и нас да ни пробват да се разходим.
 Ники Михайлов с огромен жест към Левски
Ники Михайлов с огромен жест към Левски

Ето детайлности

За Здравко и Митко не се е трансформирало нищо. Те са играчи на Левски и има запитвания към тях от български тимове. Единствено със Септември можем да създадем взаимни отстъпки, тъй като с тях сме сътрудници. В първия тим скоро няма да ги видите на терена, до момента в който аз съм треньор. Разполагаме с трима до четирима нападатели. Трябва да вземем един нападателен футболист, без значение дали е флангови, или е чист нападател.

Виждам, че има огромни упования. Разбирам, че имаме огромна отговорност. Важното е до каква степен ще успеем да се подобрим на терена. Сега желая да прибавим малко повече качество в самата игра. Няма да можем да чакаме чудеса. Трябва да запазим упоритостта и желанието за развиване. Младостта е доста хубаво нещо, в случай че искаш да се развиваш и да играеш на по-високо равнище. При младостта футболистите по-лесно се възвръщат ".
 Официално: Левски ще има дублиращ състав
Официално: Левски ще има дублиращ състав

" Сините " желаят във Втора лига, само че по-вероятно е да започват в Трета
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР