Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов се кандидатира за член

...
Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов се кандидатира за член
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов се кандидатира за член на Управителния съвет на " Левски на Левскарите ". Мъри съобщи, че сдружението би трябвало да бъде стожер на левскарщината, както и че новият Управителен съвет би трябвало да извърши очакван проект за работа.
 Наско Сираков е провел незабавен диалог с кандидат-купувачите на Левски
Наско Сираков е провел незабавен диалог с кандидат-купувачите на Левски

Това се е случило при започване на седмицата

На въпрос какво го е амбицирало да се включи в изборите за нов Управителен съвет на сдружението " Левски на Левскарите ", Станимир Стоилов отговори: " Амбицията е, с цел да може да продължаваме да разпространяваме сдружението, което е моя фантазия от доста дълго време, тъй като в света огромните клубове се ръководят тъкмо под тази форма като Байерн, Реал Мадрид и Барселона. Виждате, че исторически стоят като топ клубовете в света. Това е просто една добра концепция, която се развива и се оказва като най-голямата организация на почитателите на Левски. С моето наличие в сдружението желая да заявя, че желаеме да го развиваме и разпространяваме ".

" Аз мисля, че като за начало имахме един добър старт на сдружението, тъй като хората, които се занимаваха със основаването и учредяването, а по-късно и на Управителния съвет свършиха страхотна работа. Периодът е прекомерно къс, с цел да даваме някакви оценки, само че аз виждам позитивните неща. Оценката ми е извънредно позитивна и за това считам, че сдружението, Управителният му съвет и ръководителят няма от какво да се срамят. Трябва да продължим да развиваме сдружението " Левски на Левскарите ", съобщи Станимир Стоилов.

" Целта на сдружението е да се обединим и да оказваме помощ на Левски, най-много с членския импорт, който ще влиза като финансова помощ за клуба - това беше концепцията, а не да се измества концепцията за сдружението, че желае да вземе акциите. То би трябвало да оказва помощ финансово на клуба и да бъде стожер на левскарщината. Това беше първичната концепция и би трябвало да я развиваме. Новият Управителен съвет и остарелият, няма значение, би трябвало да продължи развиването си и в същото време има проект, по който се работи, само че би трябвало и да се доразвие и да се работи по него. Накрая на този Управителен съвет и на ръководителя да се направи доклад тъкмо какво е свършено по проекта, а не да приказваме като не се знае какво си приключил. Това се прави, с цел да можем ние членовете да питаме от тях какво са свършили ", приключи старши треньорът на Левски.
 Изкуството да превърнеш 0 в 6 000 000 лв.
Изкуството да превърнеш 0 в 6 000 000 лв.

И това е единствено началото...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР