Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че напуска клуба.

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че напуска клуба.
Коментари Харесай

Станимир Стоилов напусна Левски и обяви: "Притеснява ме начинът на управление на клуба"

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разгласи, че напуща клуба. Наставникът удостовери желанието да си тръгне след успеха над Локомотив София с 1:0.

" Няма да продължа да работя в Левски. Предполагам, че го очаквахте. Притеснява ме методът на ръководство и управническите решения, които се взеха. Заварихме ФК Левски банкрутирал във всяко едно естество, по-късно с работа през тази година в три посоки отчетохме отлични резултати - любовта на последователите, финансовата страна и представянето на терена ", разяснява Станимир Стоилов на конференцията след мача.

" Качихме клуба на основен път, само че започнаха да се вършат промени, с които аз не съм склонен. Не е позитивна и преобладаващата роля на спонсора в Управителния съвет, където се взимат решенията. Начинът на ръководство не е верен за клуб като Левски. Казах, че не пристигам благополучен на " Герена ", една рана, когато не я промиеш в точния момент, тя рано или късно гние. Имаше безчет напрежение сред изпълнителния шеф и генералния спонсор. Получаваме вноски от спонсора, дори и напред и оттова пристигна напрежение в клуба и притежателят трябваше да се намеси доста по-рано и да спрем това напрежение. Скандалите бяха всекидневни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР