Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана напълно доволен

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана напълно доволен
Коментари Харесай

Мъри Стоилов не спести критики: Не бяхме на нивото, което трябва да показва Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана изцяло удовлетворен макар, с което „ сините “ се класираха за ½-финалите в шампионата за SESAME Купа на България.

Мъри съобщи, че тимът му има в какво да се усъвършенства и разяснява идното дерби с ЦСКА:

„ Поздравявам Септември за представянето им – играха извънредно динамично, извънредно нападателно. Ние първите минути не влязохме както би трябвало в мача, по-късно вкарахме гол. Не мисля, че тази игра е равнището, което би трябвало да демонстрира Левски. Лесни са измислици и оправдания, че идва мач с ЦСКА. Трябва да мислим мач за мач. Всеки мач сме задължени да играем добре. Днес не беше положително представянето като надзор на мача, като хрумвания в играта. Имаме още доста къде да работим. Очаквам доста по-добри игри от моя тим. Не знам някой от футболистите ми да не изпада в някаква илюзия, че с тази игра можем кой знае какъв брой да прогресираме. За мен постоянно качеството на играта е много значимо “.

„ Явно беше, че нашият тим е по-класният и по-лесно може да се оправи с мача, само че това не значи, че би трябвало да позволяваме обстановки или би трябвало да играем по метод, който не прилича на Левски “.

„ Индивидуално не приказвам. Значи целият тим и най-много треньорът не е подходил както би трябвало. Значи не съм съумял да провеждам задоволително добре тима. Изключително незадоволително показване “.

„ Андреев, като млад вратар, имаше някакви проблеми с изритването. Но това е бъдещето на Левски. Не би трябвало да изпада по никакъв метод напрегнат. Трябва да играе още по-уверено и да продължи да се развива. Като тим би трябвало да работим доста по-добре “.

„ Георги Миланов получи опция да покаже спортната си форма. Участва съществено в мача. Вече няма боязън в него. Близко е до завръщане в главния състав “.

„ Срещу ЦСКА би трябвало най-малко една-две степени да подобрим представянето на атакуващите футболисти и полузащитниците. Имахме проблеми и във фаза отбрана. Специално за мача с ЦСКА би трябвало да направляваме по-добре топката, да имаме нужните самочувствие и убеденост и да не позволяваме леки голове, да осъществяваме нашите моменти “.

„ Трябва да търсим нашето развиване и игра. Някои изоставания от водачите би трябвало да ги компенсираме с тактическа дисциплинираност и футболни хрумвания. Все още играем прекомерно прочувствено “, разяснява Стоилов след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР