Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов каза, че ще разкрие

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов каза, че ще разкрие
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Утре ще разберете всичко

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че ще разкрие бъдещето си в клуба след идното турнирно домакинство против Локомотив София.

" Сините " посрещат столичния си противник в събота, 8 април, от 20:00 часа.

" Нещата които се случват ни въздействат на играта. Футболистите би трябвало да се концентрират единствено върху мача. Те би трябвало да пазят името на Левски. Трябва да продължим позитивните резултати. Преди няколко месеца загубихме столичното дерби в вяра. Сега е момента да покажем, че можем да играем. Локомотив се оказва труднопобедим тим. Играе добре във фаза отбрана и е рисков на контраофанзива. Заслужава нашето почитание и внимание ", твърди той.

Наставникът на столичани показа, че ще разкрие бъдещето си в клуба след срещата с " железничарите ".

" Моята глава е задоволително дебела и огромна. Мога да поема доста работи. Утре ще разберете всичко. Моите решения от дълго време съм си ги взел. Ще взема най-хубавото решение за Левски. Най-важно е Левски да печели, а не дали моето решение ще се харесва или не ", добави той.

Специалистът изрично съобщи, че не би направил взаимни отстъпки за никого в клуба, даже за себе си.

" Никога през живота си не съм се пришивал към някого. Всичките ми дейности са били в отбрана на Левски. Вземам най-хубавото решение съгласно мен. Не върша взаимни отстъпки както с футболисти, по този начин и към себе си. Към доста хора ме пришихте, не мога да се разкъсам. Доста ме разчлениха, само че аз съм си независим. Мисля, че до момента не съм прикривал нищо. Рано или късно истината побеждава ", добави той.

Станимир Стоилов призна, че не се вълнува от акциите в клуба толкоз, колкото почитателите.

" Акциите са последното нещо, което ме вълнува. Те са най-малкият ми проблем. На мен акции не ми трябват. Преди време Тити се опита да ми даде акциите, преди да ги даде на Наско. Левски не са акциите, Левски е любовта. Акциите са просто документи. Като левскар най-вече ме радва обединяването. Радостен съм от това, което се случва, да забележим по какъв начин ще продължи. Бъдещето на Левски е извънредно ярко. Намираме се на първокачествен път, остава да излезем на автомагистрала ", приключи той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР