Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след равенството 1:1

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Мъри: От пет положения вкарахме само един гол, за това не спечелихме

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва след равенството 1:1 против Локомотив Пловдив. Той означи многото пропуски и съобщи, че от пет положения „ сините “ вкарват едно. По думите му една неточност в отбраната е коствала 2 точки.

„ Мисля, че имаше реакция от нашия тим. Общо взето стана много забавен мач. Положенията бяха напълно в наша изгода. Допуснахме една неточност в отбрана, която ни костваше трите точки. „ Имахме си ситуациите, които трябваше да ги осъществяваме. Два стойности тима. И ние играехме добре, и Локомотив. Трябва да реализираш. Трудно се вършат 5-6 стопроцентови положения. По-трудно ги вършим, само че доста елементарно ги изпускаме “, сподели Стоилов след мача.

„ Нормално е да има психическа затормозеност, само че футболът има. По-хубави шансове нямаше по какъв начин да ни дойдат. Имахме положително държание на терена, експанзия. Просто би трябвало да осъществяваме. И при 1:0, и по-късно имахме обстановка. Очаквам повече убеденост при играта с топката на централните. Една неточност се оказа съдбовна, за противника в никакъв случай не става по този начин. Ние от 5 положения, 1 гол вкарваме “, продължи той, след което разяснява представянето на нападателите. Той означи, че Левски няма кой знае какъв брой варианти на аварийна пейка.

„ (Уелтон и Роналдо) Работят доста, основават обстановки. Трябва да се осъществя. Нямаме доста варианти. Днеска беше единствено Марин (Петков), Илиян (Стефанов) почувства болки в глезена. Проблемът е в реализацията. Като тим и работа даваме много на терена. Нормално е хората да са обезпокоени за Левски. Имаме капацитет за три точки, само че не ги печелим. Нормално е и да е неточност на растежа. Нищо на този стадий не може да се направи. После може да се търси възстановяване на конкуренцията в офанзива. Левскарите постоянно желаят победа. Запазваме желанието и експанзията в играта си “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР