Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев бе изключително разочарован след тежката

...
Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев бе изключително разочарован след тежката
Коментари Харесай

Хубчев: Твърде дълго чакаме за нови футболисти, имам големи забележки към младите

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев бе извънредно отчаян след тежката загуба с 0:4 от четвъртодивизионния немски Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен). Доскорошният селекционер на България не спести рецензиите си по адрес на младите футболисти, които взеха присъединяване в инспекцията, приключила със неприличен резултат. Хубчев призна, че с неспокойствие чака 26-кратният роден отличник да се укрепи с играчи в предни позиции. Легендарният защитник на националния тим съобщи, че чака новото австрийско попълнение - Дени Алар, да бъде отвън игра за не повече от десетина дни.

“Не знам какъв брой малко е предстояща тази загуба. Знаех добре какво е положението на играчите. За мен някои неща са предстоящи. Сега е най-лесно да се оправдаем с натоварването и да използваме клишираното, че “резултатите в контролите нямат значение”. Днес присъединяване в срещата взеха доста млади момчета, които ми се коства, че се нуждат от повече самочувствие, както и претенциите им да са на терена, а не отвън него. Имам огромни забележки към тях, само че повече ще кажа в съблекалнята. Разбираемо е да не съм спокоен след сходна загуба”, разяснява след провалянето Хубчев.

“Чакаме нови футболисти, само че чакането продължава прекомерно дълго. Това обаче е обикновено - всеки чака и избира най-хубавото за себе си. Да, Дени Алар е контузен, само че не мисля, че ще е толкоз дълго време навън, както се написа по медиите. Надявам се, че за десетина дни ще бъде подготвен. Вярвам, че ще успеем да се подсилим с нови играчи. Иска ми се да вземем 1-2 нападатели, а не да се деля с някой от играчите в предни позиции”, сподели още треньорът на “сините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР