Старши треньорът на Левски Николай Костов призна, че футболистите му

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов призна, че футболистите му
Коментари Харесай

Николай Костов: Доволен съм от представянето, но не и от резултата

Старши треньорът на Левски Николай Костов призна, че футболистите му не са заслужавали да изгубят турнирния си дуела против ЦСКА 1948.

с минималното 0:1.

" Съжалявахме, че не можахме да победим, тъй като мисля, че бяхме по-добрия тим. Контролирахме играта до гола. Футболът е игра на моменти. Критиците ни би трябвало да оценят играта на нашите футболисти. Ние в никакъв случай не сме надигравани, от първия до последния мач. Работим от 4-5 месеца. Днес имахме доста смислени разигравания и положителни благоприятни условия. Противникът е неуместен за нас, само че направихме добра игра, въпреки да загубихме. В историята остават резултатите и скърбя, че загубихме. Трябва да приемем загубата и да бъдем по-обективни ", показа той на конференцията след срещата.

Наставникът увери, че в клуба работят по селекцията на нови футболисти.

" Имаме потребност от играчи. Ще обърнем внимание на селекцията. Има диалози в тази тенденция. Аз нямам искания към нашия тим. Нямам искания след днешния мач. Доволен съм от представянето, само че не и от резултата. Ръководството мощно ме поддържа. Не съм имал комплицирани въпроси за решение. Доволен съм от екипа и старанието на играчите. Не мога да приказвам за прословутите контракти, които въздействат на настроението ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР