Старши треньорът на Левски Елин Топузаков смята, че възпитаниците му

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков смята, че възпитаниците му
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Можехме да се поздравим и с по-убедителна победа

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков счита, че възпитаниците му са могли да реализират по безапелационна победа над Септември София.

, въпреки да играха с човек по-малко.

" Можехме да се поздравим и с по-убедителна победа. Доволен съм от играта, която показахме, изключително когато бяхме с 10 души. Поздравления за момчетата. През първото полувреме имахме много чисти положения от статични обстановки. Създадохме много положения. Показахме, че можем да задържим суха мрежа и с 10 души ", съобщи той на конференция след срещата.

Наставникът е убеден, че тимът му ще се оправи и без осъдените Андриан Краев и Филип Кръстев, които ще пропуснат гостуването на Локомотив Пловдив.

" Червеният картон повлия на промените и на постройката на игра. Вкарахме свежи сили, с цел да имаме сигурност в отбрана. Имахме чисти позиции, единствено трябваше да ги вкараме. Те се отвориха, тъй като губеха в резултата. Можехме да вкараме още голове. Нямам подозрения, че който и да играе на мястото на Андриан Краев и Филип Кръстев ще се оправи ", добави той.

Елин Топузаков се надява Роналдо да придобие самочувствие след попадението във вратата на Септември.

" Трябва да отдадем заслуженото на Станимир Стоилов, който е построил страховит колектив. Роналдо вкара хубав гол и ще му пристигна самочувствие, с цел да бъде по-решителен и сполучлив в бъдещи обстановки ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР