Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди срещата

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди срещата
Коментари Харесай

Топчо: Мачът с Ботев ще e футболен празник, трябва да сме по-хладнокръвни в атакa

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде конференция преди срещата с Ботев Пловдив. Той приказва за откриването на " Колежа ", кадровите проблеми в отбора и какво би трябвало да се усъвършенства в играта на " сините ".

" Имаме кадрови проблеми, те са познатите, по този начин Илиян Стефанов и Кристиан Димитров към този момент упражняват с тима, само че не на цялостни обороти. Ще преценим в часовете до мача дали могат да вземат присъединяване в него. Хосе пропуща, ще би трябвало още малко самообладание и най-малко още една седмица до цялостното му възобновяване ", показа на брифинга Топузаков.

" Не имам вяра, че ще бъде коз за Левски. Двата тима ще бъдат пределно мобилизирани, един футболен празник на цялостен стадион, може би рядко се случва. Амбицията и страстта от страна на домакините е разбираема, ние би трябвало да отговорим със същата експанзия и да отговорим на борбата. Вече футболните качества ще покажат по какъв начин ще се наклонят везните ", сподели още наставникът на " сините "

" Ако се върнем седмица обратно, съжалявахме, че изпуснахме успеха в последната минута против ЦСКА. Победата против Берое не я дефинирам като изстрадана, а заслужена, тъй като не се отказахме до последната минута. Всяка една минута носи убеденост и самочувствие. Всеки един футболист в Левски знае, че би трябвало да играе всеки мач за победа. В последна сметка за нас е значимо всеки един мач да трупаме по три точки, с цел да може най-после да получим това, кеото сме си заслужили. Левски постоянно се е старал за най-високото място. Ще създадем максимума без значение развиването на Купата на България ", разяснява Елин Топузаков.

" Наясно съм още от през днешния ден. Не мисля, че треньор би трябвало да има съмнения до началния час на всеки един мач, на следващия ден ще видите сами. Със сигурност не би трябвало да променяме това да не позволяваме голове. Това би трябвало да бъде една константа в нашия тим. В предни позиции имаме запаси. Достигаме до положения, които не можем да доразвием с последния пас или завършващия удар. Това е обвързвано единствено с тренировки и труд за мен. Отборите, против които се изправяме противодействат по най-хубавия метод и ни затрудняват. Ние би трябвало да бъдем по-непредсказуеми и да се възползваме от офанзивите, които развиваме към противниковата врата, а там да бъдем по-хладнокръвни "

" Аз сега съм старши треньор на Левски. Концентрирал съм се напълно върху спортно-техническите характерности на тима и къде може да се подобрим, единствено и единствено Левски да играе добре и да побеждава. Когато става думи за финанси не е в моя сектор и не желая да разясня ", добави той.

" Мисля, че Ботев е един от петте топ тима в България с обичаи и маса последователи. Могат да основат тази атмосфера, за която приказваме. За нас това би трябвало да е още по-голям тласък, без значение, че стадионът ще е цялостен най-вече с последователи на Ботев. Трябва да покажем лицето на Левски, което всеки желае да вижда. Може би по този начин са се стекли събитията. Ботев – Левски постоянно е бил основен мач, който поражда интерес. Така са избрали моментът, само че против тима на Левски по този начин им приляга да открият новия стадион ", приключи Топчо.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР