Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов говори пред камерата на

...
Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов говори пред камерата на
Коментари Харесай

Димитър Ангелов пред Sportal.bg: Не трябва да подценяваме Ямбол, плейофна серия с ЦСКА ще бъде зрелище

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов приказва пред камерата на Sportal.bg по отношение на успеха над Академик Пловдив в сряда, идния дуел против Ямбол на следващия ден вечер и възможния конфликт с ЦСКА още на четвъртфиналите в плейофите на НБЛ.

“Здрави сме. Нямаме проблеми с контузени играчи. Настроението е положително след положителната игра против Пловдив и записаната значима победа. Успяхме да си починем и сега всичко е окей. Факт е, че в края на мача умората даде резултат от това, че не спазихме някои мои условия, само че генерално тимът се старае и ние се подобряваме непрекъснато. Разполагаме с млади играчи, които в някои случаи просто може би поради напрежение, може би поради отмалялост не помнят значими неща, само че работим в тази тенденция и бъдещето е пред нас ”, съобщи Ангелов за триумфа с 96:88 над пловдивчани.

Утре от 18:30 часа Левски приема Ямбол в среща от предпоследния 32-ри кръг на шампионата. Преди два дни ямболии сътвориха изненада, побеждавайки ЦСКА в столицата със 75:71, като Ангелов показа, че някогашният му тим не би трябвало да се подценява.

“Отборът на Ямбол играе на приливи и отливи, има много сполучливи мачове и неслучайно победиха ЦСКА и Рилски. Победиха и нас в Ямбол. Не би трябвало да ги подценяваме, те имат своите качества. Надявам се да успеем да ги лимитираме, да ме избрали вярната тактичност и да ги победим. Все още има някаква тръпка в мачовете против родния ми тим, макар че толкоз години към този момент минаха. Аз съм отвън града и отвън тима, само че постоянно имам приятни усеща към тях ”, сподели наставникът на носителите на Купата на България.
 Георги Герганов пред Sportal.bg: Като сме единни можем да победим всеки Георги Герганов пред Sportal.bg: Като сме единни можем да победим всеки
В плейофите тимът на Левски най-вероятно ще се изправи против безконечния си противник ЦСКА още на четвъртфиналите. В момента “армейците ” са трети с баланс от 19-9 и изостават на две победи от втория Балкан, до момента в който “сините ” са шести с актив от 14-14, като имат един триумф повече от седмия Берое с 13-15.

“Най-вероятно ще играем против ЦСКА, в случай че не стане някаква изненада. Подготвяме се за тях генерално. Сигурен съм, че ще стане представление. Отборът на ЦСКА е формиран от много класни играчи и добър треньорски щаб. През сезона имаме няколко победи над тях, те имат над нас, тъй че те са любимци в този конфликт. Имат домакинско преимущество, само че се надявам ние да играем добре и да успеем да се противопоставим ”, сподели Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР