Старши треньорът на Левски Делио Роси заяви, че за него

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси заяви, че за него
Коментари Харесай

Делио Роси: Дузпа имаше, за червения картон съдията решава

Старши треньорът на Левски Делио Роси съобщи, че за него е имало дузпа при играта с ръка на Даниел Димов в наказателното поле на Черно море.

Левски сподели много по-различна игра, с цел да се наложи с 3:2 при гостуването си на "Тича ".

"Предишният мач бе с различен тим, ние бяхме други. Тук бяхме компактни, самодейността бе при нас. След това обаче с аления картон си усложнихме мача и бе по-трудно, " съобщи Роси. "С Берое не успяхме да се организираме в офанзива, нямаше интензитет. Сега стояхме по-близо, създавахме благоприятни условия. "

"Мисля, че имаше дузпа. Изгонването е решение на съдията, негова интерпретация. Щом е имало реакция от Вутов... Трябва да израстваме в такива обстановки, " разяснява противоречивите обстановки в дуела италианският познавач.

"За разлика от други мачове, имахме три насилствени промени в отбрана. Имаше разколебаност лека в избрани моменти, само че и Черно море ни сложи напрегнат, " регистрира Роси.

"Всички футболисти имат потребност да играят. И новите имат потребност да играят, с цел да покажат себе си, " разяснява той.

Спасяването на Николай Кръстев в средата на второто полувреме завоюва овации за стража, само че Роси не изпадна в еуфория: "Вратарят е на вратата, с цел да избавя такива положения, другояче щяхме да сложим някаква стойка. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР