Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари скочи на ФИФА, УЕФА

...
Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари скочи на ФИФА, УЕФА
Коментари Харесай

Сари: Бесен съм на ФИФА, УЕФА и Серия А

Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари скочи на ФИФА, УЕФА и Серия А за календара през новия сезон. Опитният експерт не е удовлетворен от огромния брой срещи, които отборът му би трябвало да играе за къс интервал от време.

" Трябваше да създадем промени поради безумния лист с мачове. Абсолютно съм гневен на УЕФА, ФИФА, Серия А и на всички тях, че се събраха, с цел да създадат този безразсъден календар ", съобщи Сари на конференцията си.

" Те изпращат тези момчета на заколение, без никой да се намесва. Това е футболът в този момент, взимаш парите и бягаш. Само че всички пари не стигат до Серия С, където не можеш да се издържаш като професионален състезател. Всички тези пари във футбола се влагат в 40 или 50 играчи. "

Междувременно Сари се прицели и в президента на Лацио Клаудио Лотито, когато го попита дали се е съгласил и споделя трансферната тактика на клуба. " Трудно е да се отговори на този въпрос. Започнах с разнообразни имена, след което в последна сметка споделих " да " на други играчи. Всички знаят доста добре, че играчите, които показах, не дойдоха, тъй че би трябвало да се задоволя с това, с което разполагам. Имайте поради, че чакам в 95 % от случаите всеки треньор да ви каже същото. "

Напрежението сред Сари и президента Лотито нараства след ужасното начало на сезона, в което съумяха да реализират единствено две победи от осем мача сред Серия А и Шампионската лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР