Старши треньорът на Копенхаген също даде официална пресконференция преди утрешния

...
Старши треньорът на Копенхаген също даде официална пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Треньорът на Копенхаген: Догодина Мауридеш вече няма да е в ЦСКА

Старши треньорът на Копенхаген също даде публична конференция преди утрешния дуел с ЦСКА в Лига Европа. Срещата ще се играе на националния ни стадион " Васил Левски ", а ползата към мача към този момент е много засилен.

 Ел Маестро: Копенхаген е по-добрият тим, само че възможностите ни са равни Обновена
Ел Маестро: Копенхаген е по-добрият тим, само че възможностите ни са равни

" Трябва да покажем мощните си страни "

Наставникът предвижда, че новата звезда на " алените " Мауридеш няма да стане на " Армията " и през идващия сезон, защото е много добър футболист и разпоредбите във футбола изискват да се вършат прехвърляния на такива играчи.

" №9 (бел.ред - Мауридеш) от ЦСКА е доста добър в наказателното поле. Съжалявам, че не знам имената на играчите на съперника. Но този е доста здрав в пеналта на съперника и може да ни сътвори неприятности.

 ЦСКА се похвали с над 15 000 продадени билети за мача с Копенхаген
ЦСКА се похвали с над 15 000 продадени билети за мача с Копенхаген

Очаква се над 25 000 фенове да са на стадион " Васил Левски " на следващия ден

Нормално е в тимовете да се реализират прехвърляния, като нямам доверие този футболист да остане в ЦСКА следващата година. Правилата на футбола изискват да се вършат прехвърляния.

ЦСКА има мощни офанзивни играчи. Както към този момент споделих, не помня имена, само че мога да отлича и номер 19 (бел. ред. - Кирил Десподов) и усещане прави и №7 (бел. ред. - Жоржиньо).

В момента сме друг тим спрямо времето, когато играхме с Лудогорец. Има много промени в Копенхаген. Но по този начин или другояче ЦСКА е друг тим от Лудогорец. Шансовете за на следващия ден са равни. Не мога да кажа кой е любимец, това ще стане ясно след края на мача. Ще подходим с почитание към ЦСКА, чакам тежък дуел. Някои от играчите се причислиха по-късно към нашия тим и в този момент сме по-силни отпреди три седмици.

Колкото повече аудитория има на стадиона, толкоз по-добре ", разяснява експертът пред медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР