Старши треньорът на коментира ситуацията в клуба, както и настроението

...
Старши треньорът на коментира ситуацията в клуба, както и настроението
Коментари Харесай

Акрапович: Дано господин Ганчев остане, имаме план В и план С след Соу

Старши треньорът на разяснява обстановката в клуба, както и настроението в тима му преди идния конфликт с от идващия кръг в efbet Лига. Той стори това в публична конференция.

“Готови сме, както постоянно, имаме проект “В” и проект “С”. План “В” беше Кайседо, проект “С” Бисмарк. По моя информация той ще бъде подготвен идната седмица.

Бяхме сюрпризирани от напускането, само че това е нещо, което се случва, би трябвало да го приемаш по този метод. Тази обстановка не е по-лоша от това, което съм претърпял. Надяваме се всички на положително развиване. Повдигнах тима, на мен това ми е работата. Трябва да се концентрираме за идващия мач. Не знаем тъкмо по какъв начин да го приемем, само че реакцията бе положителна и момчетата желаят да се раздават на терена.

Мен ме интересува единствено идващия мач, желаеме да се движим напред. Благодарим на господин Ганчев, само че ние би трябвало да продължим по този метод, както до момента. Искаме да зарадваме нашите почитатели.

Сега желаят да се раздават и да радват почитатели. Мислим, че можем да спечелим доста от тази обстановка, като се раздаваме и сме нападателни.

Надявам се господин Ганчев да остане. Ние желаеме с нашите дейности на терена да даваме позитивизъм и да демонстрираме, че не може нищо да ни повлияе. Виждам, че имат положителна реакция. ЦСКА е най-големият тим в България, няма по-голям тим и това не може да се промени.

Играчите идват, развиват се и се продават. Ние имаме и в този момент доста мощен тим и просто би трябвало да го демонстрираме всяка седмица. Виждам огромно развиване в доста играчи и ще има огромен интерес и към тях за в бъдеще. Джеферсон е доста близо. Той е може да играе на всички места, само че освен това време желая да го вардя. Ще му дам повече отмора и когато е на 100%, ще играе.

Бисмарк се раздава, неповторимо е да гледаш по какъв начин го прави. Иска да играе, само че там обстановка е по-трудна, тъй като е отвън Европейския съюз, само че би трябвало идната седмица да е подготвен. Винаги пущам най-силният си тим в игра ", съобщи Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР