Старши треньорът на изказа мнението си след последната контрола на

...
Старши треньорът на изказа мнението си след последната контрола на
Коментари Харесай

Дамбраускас: Има още върху какво да работим, но качеството на тима е високо

Старши треньорът на изрече мнението си след последната контрола на отбора в Турция. “Орлите” се постановиха с 3:1 над Динамо (Тбилиси), а на следващия ден се прибират в България.
“Както и чаках, това бе един сложен дуел. Преди два дни гледах контролата на Динамо (Тбилиси) и разбрах, че са доста постоянен тим. Досега нямахме мач против тим с трима бранители и това бе забавно за нас.

Изиграхме две разнообразни полувремена. Първото бе по-трудно за нас, тъй като не се ориентирахме по най-хубавия метод. През второто започнахме да пресичаме пасовете по-често на съперника, считам, че ние бяхме надалеч от съвършената форма. Днес бяхме обаче доста по-добре физически от Динамо.

Имаме доста бързи футболисти в нашата група, през първото полувреме обаче не ги използвахме задоволително, тъй като Динамо се справяха добре против нас. Дефанзивно не мога да приказвам тъй като съперникът нямаше доста офанзиви, само че въпреки всичко допуснахме гол рано. Аз персонално би трябвало да се оправям по-добре във връзка с тези неточности в отбрана, това ще е проблем в шампионата, в случай че толкоз рано да позволяваме голове.

Това бе един добър предварителен лагер за нас. Процесът на връзка лишава време, само че в този момент, когато се върнем в Разград, ще подобряваме това. Мисля, че сме подготвени толкоз, колкото и другите тимове от шампионата. В положително физическо положение сме. След последния мач футболистите са малко по-изморени, само че те се оправят добре, макар че им липсва дома и фамилията. Най значимото сега е връзката на терена.

През цялото време гледаме за усъвършенстване на тима и на трансферния пазар. От първата минута обаче знам, че качеството на тези футболисти е малко по-ниско от това на тимовете от Шампионска лига. Но сигурно качествата са там и не отстъпваме по нищо - видяхте какво направихме с Шахтьор и.

Няма да разяснява клюки, мисля само за подготовката. Ние оглеждаме обстановката. Не мога да кажа, че дадена позиция е приоритет за нас на трансферния пазар. Засега аз съм повече от удовлетворен от това, с което разполагам.

От моя опит знам, че тези мачове са най-тежки, най-коварни. Не би трябвало да подценяваме противника, би трябвало футболистите да схванат, че би трябвало непременно да играят все едно против. Искаме да играем по този начин, както упражняваме.

Няма да поглеждаме към местата на класиране на тези два тима. Дербитата са най-лесните мачове за треньорите, тъй като футболистите са надъхани и излизат на 100 %.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР