Старши треньорът на Интер Лучано Спалети призна, че отборът е

...
Старши треньорът на Интер Лучано Спалети призна, че отборът е
Коментари Харесай

Спалети: Липсва ни характер

Старши треньорът на Интер Лучано Спалети призна, че тимът е в неприятен интервал и футболистите страдат от неналичието на убеденост. Снощи “нерадзурите” направиха 1:1 на “Джузепе Меаца” с Кротоне и не завоюваха осми следващ мач в Серия “А”.

“Ситуацията не е приятна, само че не можем просто да се предадем. Трябва да работим във всяка подготовка, с цел да намерим точните решения. Очевидно е, че имаме проблем, щом не играем добре и към този момент толкоз мачове нямаме победа. Изравниха ни след злополучен рикошет, само че в офанзива не бяхме задоволително прецизни, а също така загубихме доста единоборства. Малко или доста, имаме спад в представянето си във всеки един аспект”, прям бе Спалети.

“Не сме уверени, а някои от главните ни футболисти не са в оптимално положение. Когато мачът не се развива добре, не демонстрираме темперамент, с цел да реализираме нужния резултат. Трябва да мислим разумно и да се върнем на правилния път”, продължи гологлавият експерт.

“Брозович е реагирал яростно при промяната? Това е обикновено. По-добре, в сравнение с да няма никаква реакция. Не бих обръщал прекомерно огромно внимание на това”, добави Спалети. Серия А 23 кръг, събота 3 февруари  Интер 1:1краен резулат  Кротоне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР