Феновете на Ливърпул се готвят да кажат емоционално сбогом на

...
Феновете на Ливърпул се готвят да кажат емоционално сбогом на
Коментари Харесай

Привръжениците на Ливърпул подготвят прочувствена раздяла с Юрген Клоп

Феновете на Ливърпул се готвят да кажат прочувствено довиждане на наставника Юрген Клоп през уикенда. 56-годишният немец ще води своя състав за финален път в неделя, когато " мърсисайдци " се изправят против Уулвърхемптън, на " Анфийлд ".

" Той беше основан за Ливърпул и Ливърпул беше основан за него ", разяснява Джордж Сефтън, прочут като " гласът на Анфийлд ", след повече от 50 години като представител на стадиона.

" Енергията, харизмата и човечността на Клоп, споделя той, вършат неговата епоха неповторима в дългата история на клуба. "

Бъдещето на Клоп във футбола е неразбираемо, макар че има клюки, че той ще поеме националния тим на Германия.

" Веднъж го описах като глътка пресен въздух. Това са нелепости, той е ураган, той е вихър. Той върна Ливърпул назад на върха в международния футбол ", добави Сефтън.

Очаква се на мястото на Юрген Клоп да дойде Арне Слот. Настоящият управител на Ливърпул даде позитивна оценка за качествата на Слот, като в същото време акцентира, че поста е извънредно прелъстителен за всеки един треньор.

" Това е най-хубавата работа в света, най-хубавият клуб в света. Страхотна работа, страховит екип, фантастични хора. Наистина е доста забавна работа ", съобщи Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР