Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, сподели мнението

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, сподели мнението
Коментари Харесай

Любо Пенев: Няма да се предадем и ще продължим да работим с вяра в крайния успех

Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, показа мнението си след загубата на неговия отбор в семейството на Арда с 0:1. 

„ Можеше да стигнем и до точка или до три. Лошото е, че мачът свърши и останахме без точка. Този мач не взехме безусловно нищо макар напъните и желанието. Играхме добре, равностойно първо полувреме с разликата, че те вкараха гол, а ние не. Второто полувреме надиграхме противника, само че още веднъж не успяхме да вкараме гол. За нас всеки мач е извънредно значим. Остават доста малко мачове, само че в никакъв случай няма да се предадем и ще продължим да работим с религия в крайния триумф “.

„ Всичко футболно се получи доста добре. Една лека неточното с в края на полувремето ни костваше и гола. Всеки прави неточности. Въпросът е да ги сведем до най-малко и да не бъдат съдбовни, които да приключват с гол в нашата врата. Играхме добър футбол, би трябвало да сме малко по-рентабилни, по-агресивни, по-уверени пред гола. Голът ни липсваше. С повече самочувствие, успокоение пред гола и ще пристигна. Трябва да дойдат по-бързо головете “.

„ Няма лесни задания. Отборът е в тежка обстановки, само че това не ме тормози. Каквото мога да дам, ще го направя за постигането на задачата. Рецептата е работа “, съобщи Пенев след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР