Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Не можем да разделяме първенство от Купа

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва пред медиите преди заминаването на отбора за подготвителния лагер в Турция. Наставникът разкри, че е удовлетворен от всички играчи, които по време на паузата са спазвали самостоятелните си стратегии.

" За млад футболист като Денислав Александров най-важното е да играе. Работим дружно с управлението, в случай че има нещо, ще излезе публично от клуба ", стартира треньорът, разяснявайки прехвърлянията в отбора.

" За наслада, откогато влязох в клуба имаше стратегия, по която играчите да работят в паузата. Всички са работили, тъй като това се видя и на проучванията и в тези шест,седем дни откогато работим. В подготвителния развой се следи всяка една подготовка с GPS системата ", сподели още Янчев.

" Не можем да разделяме състезание от Купа - огромните тимове не го вършат ", безапелационен бе треньорът на " алените ".

" Всеки един треньор си има своите визии. Като скица и метод на игра няма да има промени. Ще се работи детайлно в някои съставни елементи. Не съм последовател на това, с цел да покажа, че съм аз, да сменя тотално скица на игра, метод на игра ", добави Тодор Янчев.
 Кирил Котев: Всичко, с изключение на класиране в Европа, ще е неуспех за ФК ЦСКА 1948
Кирил Котев: Всичко, с изключение на класиране в Европа, ще е неуспех за ФК ЦСКА 1948

Ето какво сподели още той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР