Старши треньорът на ФК Кюстендил Мартин Йорданов се включи в

...
Старши треньорът на ФК Кюстендил Мартин Йорданов се включи в
Коментари Харесай

Мартин Йорданов: В Кюстендил има перфектни условия и момчетата могат да мислят само за футбол

Старши треньорът на ФК Кюстендил Мартин Йорданов се включи в предаването на Sportal.bg " Часът на Трета лига ". Наставникът на втория във краткотрайното класиране на група " Б " на Югозапад отбор стартира с коментар на миналия в последния кръг дуел против Пирин (Разлог). Вижте главните акценти от диалога с Мартин Йорданов в публикацията, а цялото изявление може да гледате в нашето видео. 

" Получи се прекрасен мач с Пирин (Разлог). Не бих споделил, че беше лесна победа. Гостите имаха хубави положения след хубави офанзиви. Вкарахме им три безответни гола, като изпуснахме още някои положения. С две думи, получи се прекрасен мач за феновете. " - стартира наставникът на ФК Кюстендил.

" Дойдоха момчета, които се вписаха съвършено в колектива, като темперамент, като човещина. Стараят се доста, по този начин израстват със всеки мач и за тях се приказва от ден на ден и повече. Имаме аматьорски национал, момчета на по 21-22 години, както и юноши, които последователно влизат да играят. Срещу Разлог двама от старшата възраст започнаха титуляри. Като цяло съм удовлетворен. "
16  Рилски състезател - Кюстендил
" В Трета лига сме малко ощетени, тъй като когато и да е може някой да си тръгне. В третия кръг едно момче напусна посока Литекс без да имаме право да го спрем. Всичко е в ръцете на футболистите. Условията в града са съвършени. Футболистите имат опция да мислят единствено за футбол и по тази причина не мисля, че ще ни изоставен толкоз хора, колкото през предишния сезон. " - приключи Йорданов.

За ФК Кюстендил предстоят още 5 мача до края на ессения дял на шампионата, като отбора съвсем несъмнено ще приключи измежду първите 5, което е и задачата на множеството тимове. Форматът, в който се играе през тази година шампионата и разделянето на две групи слага влизането измежду първите 5 като главен приоритет, както и директните конфликти с останалите водещи тимове, които ще дефинират първенеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР