Старши треньорът на Ференцварош Серхий Ребров смята, че унгарският отбор

...
Старши треньорът на Ференцварош Серхий Ребров смята, че унгарският отбор
Коментари Харесай

Ребров смята, че Ференцварш е заслужавал победата над Еспаньол

Старши треньорът на Ференцварош Серхий Ребров счита, че унгарският тим е заслужавал успеха в мача против гостуващия Еспаньол от Лига Европа. Двубоят приключи 2:2, като домакините пропуснаха дузпа, а испанците стигнаха до равнене в петата минута на добавеното време.

"Горд съм с тима, играхме доста мощно, на равнище Ла Лига, бяхме конкурентни на водещ испански тим. Създадохме редица положения и заслужавахме да победим, само че по тази причина футболът е забавен, постоянно са вероятни обрати. Играчите ми знаеха залога и направиха всичко допустимо, с цел да завоюват.

Да, пропуснахме дузпа, само че никой не може да упреква Исаел, тъй като по-късно той създаде втората дузпа в последната минута, с която отново поведохме. Бяхме доста покрай успеха и е обикновено да сме разочаровани, тъй като допуснахме равнене толкоз надълбоко в добавеното време ", разяснява Ребров.

Ференцварош се нуждае от наложителна победа в последния кръг в групата против Лудогорец Разград, да се се класира за 1/16-финалите на конкуренцията.

"Гордост е за нас, само че считам, че и за целия маджарски футбол, че преди последния кръг резервираме шансове да излезем от тази група. Сигурен съм, че всички почитатели от страната ще стискат палци за нас. Ще се опитаме да се подготвим оптимално добре за Лудогорец, познаваме противника добре. Не сме достигали дотук в Европа от 15 години, тъй че заслужаваме поздравления. Ще създадем всичко допустимо, с цел да реализираме нужния ни резултат в последния мач, с цел да продължим напред ", сподели Ребров.
Лига Европа 5 кръг, четвъртък 28 ноември  Ференцварош 2:2краен резулат  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР