Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров коментира пред

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров коментира пред
Коментари Харесай

Светослав Петров пред БНТ: За мен щом мачът беше започнал в тази ситуация може би трябваше и да завърши

Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров разяснява пред Българска национална телевизия, че неговият отбор не разполага с спомагателни екипи за утрешното доиграване на мача против ЦСКА от 18-ия кръг на Първа лига.

Припомняме ви, че дуелът на стадион " Българска войска " беше пресечен след края на първото полувреме за атмосферните условия при резултат 0:0.

По стратегия срещата би трябвало да бъде довършена в неделя (27 ноември), макар че наставникът на " виолетовите " изрази мнение, че може би е трябвало мачът да се доиграе още през днешния ден.

" За мен щом мачът беше почнал в тази обстановка може би трябваше и да приключи. Утре времето може да е по-лошо, да е по-студено. Един Господ знае. Ние нямаме екипи ", съобщи Светослав Петров.

В същото време пред нашата камера застана и делегатът на срещата Георги Лалев, който разкри, че при започване на мача изискванията са се разрешавали да играе.

" В началото на имахме нужните условия за започване на мача. Очаквахме, че може да завърши, само че ние не искахме да даваме субективно мнение. Решението го взехме, откакто се допитахме до двата тима, както и до съдийския екип ", показа Лалев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР