Старши треньорът на Етър Станислав Генчев определи поражението с 0:3

...
Старши треньорът на Етър Станислав Генчев определи поражението с 0:3
Коментари Харесай

Генчев: Най-слабият ни мач, разочарован съм от целия отбор

Старши треньорът на Етър Станислав Генчев дефинира провалянето с 0:3 от Ботев като най-слабия мач на отбора през сезона. Той не скри, че е отчаян от целия тим.

Ботев прати Етър в тежък нокаут с три шедьовъра

"Това е най-слабият ни мач през тази година. След успеха над Славия не съм очаквал такова държание. Знаехме, че играем против един от най-хубавите тимове и най-малкото съм очаквал такова държание, и толкоз непредвидени неточности. Можеше да ни вкарат и повече, доста съм отчаян от представянето през днешния ден ", съобщи Генчев.

"Разочарован съм от целия тим. Не ги деля. Целият тим като включвам и себе си. Аз давам отговор за това по какъв начин ще се приготви тима, не съм съумял да ги стимулирам или не са ме разбрали. Не единствено футболистите са отговорни. "

"Твърде малко беше, в случай че искахме да спечелим или да вземем точка трябваше да вкараме най-малко гол. Много е мъчно да си тръгнеш без да ти отбележат. И дребното обстановки трябваше да ги изиграем по-концентрирано. "

Относно кадровите проблеми преди мача за Купата против Славия през седмицата, Генчев разяснява: "Не е доста положително (състоянието на Пламен Гълъбов б.р.), наложи се да му шият крайници, нека се оправи до сряда. Скерлев е с червен картон, Веско Минев, е с травма, Почански е с травма, Венци Василев ве трайно контузен, много проблеми се събират за сряда, само че сме длъжни да създадем всичко допустимо да спечелим и да се класираме за полуфинал. През тази година ги победихме два пъти за състезание, би трябвало да го създадем и за Купата. "

"Генерално оценки след последния мач. Сега след мач страстите са по-големи. След последния мач ще седнем и ще създадем генералните заключения. "

"Нашите упования са тимът да остане в групата и да стигне по-далеч за купата. Ще е доста мъчно, като дилетант би трябвало да създадем всичко допустимо тимът да се развие и да останем в Първа лига, това е основната ни цел. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР