Старши треньорът на Етър Станислав Генчев анализира загубата с 0:2

...
Старши треньорът на Етър Станислав Генчев анализира загубата с 0:2
Коментари Харесай

Генчев: Има спад, трябва да си вярваме

Старши треньорът на Етър Станислав Генчев проучва загубата с 0:2 от Верея в мача от 16-ия кръг на Първа лига. Той съобщи, че е нужно играчите му да проявят темперамент и да си повярват повече, в случай че желаят още веднъж да се завърнат на победния път.

“Неприятна загуба за нашия тим. Първото полувреме, с първото им стигане до вратата съумяха да осъществя гол. След това ние имахме три положения, от които не успяхме да се възползваме. Ефективността, която имаше съперника през днешния ден, се оказа решаваща. Нормално е, когато не вкарваш да загубиш ”, сподели Генчев.

“Първите 15 минути на второто полувреме имахме обстановки, само че не успяхме да ги осъществяваме. Това несъмнено се отрази на тима. Трябва да работим върху всички съставни елементи. Имаме проблеми на всички места. Ако желаеме да побеждаваме, не би трябвало да акцентираме единствено на офанзива или единствено на отбрана, би трябвало да работим като тим ”, добави той.

“В резултатите имаме спад. Имаше един интервал от 6 мача без загуба, в който играта вървеше. Сега ни е необходим повече темперамент, с цел да се преодолее този сложен миг. Най-вече характерът на футболистите е значим, тъй като те направи по този начин да имаме добра победна серия, в този момент още веднъж те са хората, които могат да извадят тима ”, разяснява още Генчев.

“Характерът, тактическата дисциплинираност. Това са нещата, които би трябвало да се съблюдават и единствено те могат да ни издърпат нагоре. Трябва да си имаме вяра повече. Винаги стоя зад футболитите. Ако някой е отговорен за неприятните резултати, това съм аз ”, съобщи наставникът на Етър.

“Само поздравления за Гришо. За нас е горделивост, че българин завоюва подобен огромен шампионат. Това дава добър тласък на младите спортисти да се развиват ”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР