Старши треньорът на „Етър” Петко Петков коментира представянето на тима

...
Старши треньорът на „Етър” Петко Петков коментира представянето на тима
Коментари Харесай

Петко Петков: Искам да се извиня на феновете на Етър

Старши треньорът на „ Етър” Петко Петков разяснява представянето на отбора в последното посещение във Враца и упованията си за идния дуел против „ Арда”. „ Виолетовите” одобряват отбора от Кърджали в неделя от 12:30 ч. на стадион „ Ивайло”.

“Искам първо да се извиня на почитателите на “Етър” за показаното във Враца. Представянето ни беше неприемливо. Очаквам реакция от футболистите и се надявам тимът ни да наподобява по напълно друг метод в неделя против “Арда”. Имаме крещяща потребност от точки и се надявам на победа”, съобщи Петко Петков.

Както към този момент съобщихме, след следващите проби за ковид се оказа, че няма нито един позитивен измежду футболистите и треньорския щаб, тъй че всички са на линия с изключение на отсъстващите трайно заради травми.

„ Халфът Божидар Кацаров към този момент тренира пълноценно и евентуално ще бъде разполагаем, същото се отнася и за възобновените Христофор Хубчев и Иван Петков. Със сигурност дуела пропущат трайно контузените Никола Колев, Пако Пуертас и Николас Фемиа, като първите двама скоро надали ще влязат в игра”, добави треньорът Петко Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР