Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов изрази своето мнение след

...
Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов изрази своето мнение след
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Във втори пореден спечелен мач си губим главите

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов изрази своето мнение след провалянето от ЦСКА с 86:88 в дербито на 30-ия кръг в НБЛ.
 ЦСКА обърна Черноморец, усили серията си и се бетонира на третото място в НБЛ ЦСКА обърна Черноморец, усили серията си и се бетонира на третото място в НБЛ
“Във втори следващ извоюван мач от наша страна си губим главите. Всеки стартира да прави неща, които не би трябвало да прави. Не знам по какъв начин 10 мача подред изпълняваха всичко както би трябвало, а внезапно те вземат решение, че могат да вършат други неща и да взимат други и неприятни решения в нахлуване със стрелбите, които бяха под всякаква рецензия. Дори и да бяхме спечелили мача, мъчно щяхме да станем трети. Не виждам по какъв начин ЦСКА ще изгубят последните си три мача от шампионата. Явно е писано на Черноморец постоянно да сме четвърти в постоянния сезон. Остават ни три мача, които мисля, че ще спечелим у дома. Дори и да не ги спечелим си оставаме четвърти. Фокусираме се върху мачовете и продължаваме да се готвим за плейофите ”, сподели Евтимов.

Какво още показа Евтимов, може да чуете в прикачения видеоклип.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР