Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрика бе разочарован

...
Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрика бе разочарован
Коментари Харесай

Патрика засипа играчите с похвали след загубата от Академик

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрика бе отчаян от провалянето против Академик Бултекс 99, само че похвали всичките си играчи за показаното в мача. Ето какво сподели той след срещата:

„ Втори мач, в който играе по-добре, вярно и прелестно за окото на фена. Получи се ефективен мач, който можехме да спечелим още в постоянното време. Имахме последни стрелби, само че опитът и самостоятелната класа на съперника в тези моменти бе от голяма важност. Определено в нашия тим се вижда усъвършенстване на всички състезатели. Пламен Алексиев бе необикновен в решителните моменти приключи с 20 точки и 9 асистенции, мощен Мартин Коцев 19 точки, 4 асистенции и 8 битки, младият Мартин Йорданов демонстрира голямо израстване и отличното показване на Георги Боянов, който приключи с 14 точки и 14 битки, а получи травма при започване на мача.

Изобщо като цяло бяхме на крачка от поднасяне на изненада, от позиция като бюджети и упоритости на двата тима. Много съм щастлив, че тези момчета стартират да играят този баскетбол, който е верен, съответен и бъдещето на играта. “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР