Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Жалко, че не решихме мача по-рано

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от своя тим за триумфа с 1:0 вкъщи против Ботев Пловдив в мач от 11-ия кръг на българското състезание.

„ Естествено, че сме удовлетворени, защото взехме един мач против тим, който след промяната на треньора демонстрира образован футбол. И с Лудогорец, и с ЦСКА играха добре, без значение, че загубихме. Днес бяхме нападателни при изнасянето на топката и се веселя, че нашите футболисти го осъзнаха и го направихме. Само скърбя, че не си взехме решение рано мача, тъй като имахме задоволително положения, с цел да го създадем “, съобщи опитният треньор минути след края на мача във Варна.

„ Ограничихме ги съвсем докрая, за което приписвам заслуженото на футболистите. Има моменти, когато, в случай че един се спести от пресата, се основава проблем. Имахме тежко пътешестване до София, в идващия кръг още веднъж имаме тежко пътешестване, само че се справихме добре “, сподели Илиев по отношение на физическите благоприятни условия на своя отбор.

Той съобщи, че голмайсторът Атанас Илиев може да се показва и по-силно: „ За мен Наско с това, което демонстрира като игра, с наличие в наказателното поле и в последната третина, може да вкара повече голове. Знаем, че пропусна 6-7 месеца в някогашния си тим и му би трябвало време да навлезе в най-хубавата си форма “.

„ Алекс се извини. Ние му казахме, че би трябвало да осъзнае какво е направил и да си промени отношението, тъй като в случай че не го направи, това опрощение няма никакъв смисъл “, разкри той по отношение на обстановката с Алекс Фернандес.

„ Рекордите е добре да се усъвършенстват. Всичко, което вършим тук, го изискуем на футболистите. Имаме едно ядро и наслагваме към тях. Имаме екипен дух, без който мъчно даже и качествени тимове вървят напред “, сподели той за мощния колектив в Черно море.

„ Аз не хапвам доста сладко и като видя някой футболист на бензиностанция да си е взел нещо сладко, ми става погрешно и се обръщам на другата страна, само че нямам нищо срещу сладкото “, описа Илиев по отношение на храненето на играчите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР