Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев е на мнение,

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев е на мнение,
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябва да има позитивизъм към българския футбол, той е отражение на националния отбор

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев е на мнение, че българската общественост би трябвало да си поддържа младите футболни национали.

В изявление за предаването " Арена спорт " варненецът показа, че младите състезатели не би трябвало да бъдат натоварвани с големи упования.

" Победите над Гибралтар и Северна Македония помогнаха на хората да повярват в този тим. Нужна е поддръжка за националния тим. С по-млади момчета могат да се случат нещата. Важно е да не се натоварва с упования тима. Важно е да се върне вярата на обществото към футболистите ", сподели той.

Наставникът се надява българските клубове да усилят вариантите пред националния селекционер Младен Кръстаич.

" В Черно море имаме мощни чужденци, младежи, опитни български футболисти. Нашата работа е да предлагаме повече варианти на националния селекционер. Важно е играчите да излизат в чужбина, с цел да натрупат убеденост. Трябва да има позитивизъм към българския футбол, тъй като той е отражение на националния тим. Дай Боже да излизат в чужбина, тъй като тук в случай че не сме взискателни, там ще им става по-трудно. Трябва да знаят, че е належащо да се развиват всеки ден ", добави той.

Треньорът показа и упоритостите на Черно море през акцията.

" Първенството е много оспорвано. Девет тима се целят да влезнат в шестицата. Трябва първо да преборим конкуренцията а влизане в шестицата, да продължим да постановяваме нашия жанр на игра и да го реализираме по-бързо. Трябва да подобрим играта в отбрана, да бъде като миналогодишната.

Можете да видите цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР