Старши треньорът на Ботев (Вр) Христо Янев поздрави своя отбор,

...
Старши треньорът на Ботев (Вр) Христо Янев поздрави своя отбор,
Коментари Харесай

Христо Янев: Може да спра с футбола

Старши треньорът на Ботев (Вр) Христо Янев поздрави своя тим, макар загубата от Левски с 0:1 в финален мач за годината. Специалистът изненада с самопризнание, че обмисля да завърши с футбола.

" Момчетата се показаха доста добре и ги приветствам за играта - изясни наставникът. - Левски излезе с трима централни и това е комплимент за нашата игра, очевидно са ни разузнавали. Въпреки това не видях да ни затрудняват по някакъв метод, имахме задоволително положения за гол, само че не успяхме да отбележим.

" Ботев би трябвало генерално да промени доста неща, с цел да желае да побеждава. На първо място не би трябвало да губим у нас. Има доста неща, които би трябвало да променим. Трябват ми 1-2 дни, през които да помисля дали да не преставам да се занимавам с това, което върша от 6 годишен. Лични неща са, с които се боря, откогато станах треньор. Поех по този път рано, с концепцията да трансформира отношението на футболисти към наставниците. Левски има велика агитка, само че през днешния ден видях да наскърбяват треньора Николай Костов и своя капитан Андриан Краев. Не мисля, че го заслужават в случай, че единият е треньор, другият национал. Тези неща в един миг ще натежат и ще взема решение. "

" Имаме положително управление и хора, които обичат клуба си. Ще поговоря с тях, както и със фамилията си. Трябва ми успокоение, с цел да взема това решение. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР