Старши треньорът на Ботев Пловдив Валентич изрази увереност, че АПОЕЛ

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Валентич изрази увереност, че АПОЕЛ
Коментари Харесай

Азрудин Валентич: Можем да отстраним АПОЕЛ

Старши треньорът на Ботев Пловдив Валентич изрази убеденост, че АПОЕЛ Никозия е реализуем противник. В първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите двата отбора приключиха 0:0, само че реваншът, в който ще се реши всичко е след седмица.

Мачът в Кипър е на 28 юли от 20.00 часа

" Беше тежък мач против мощен противник. Като цяло, считам, че ние бяхме по-добрият тим на терена. Знаехме, че съперникът има доста качествени състезатели, само че не е в най-хубавата си физическа форма. През втората част направих двойна промяна прекомерно рано, вкарвайки в игра двама централни нападатели, което лиши от скоростта в играта ни ", разяснява Валентич.

Наставникът счита, че АПОЕЛ не е съумял да изненада неговия отбор.

" Успяхме да изненадаме противника, а те не ни изненадаха с нищо. Бяхме анализирали добре мощните страни на АПОЕЛ и знаехме какво да чакаме от тях ", посочи Азрудин Валентич.

" Трябва да създадем всичко, с цел да спечелим реванша в Никозия, макар че се чака АПОЕЛ да получи поддръжката на над 20 хиляди последователи. Имаме качествата да отстраним този противник ", приключи Азрудин Валентич.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР