Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров определи група от

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров определи група от
Коментари Харесай

Тонев и Карачанаков в групата на Ботев за мача с ЦСКА

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров дефинира група от 18 футболисти за идния мач с ЦСКА, който е част от 31-ия кръг на Първа лига и ще се изиграе в понеделник от 20:00 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912 ".

В съпоставяне с реванша за Купата на България против "армейците ", наставникът на "канарчетата " прави няколко промени. Извън групата останаха осъдените Филип Филипов и Антонио Вутов, както и юношата Станислав Работов, оповестяват от клуба.

На тяхно място измежду 18-те попаднаха Антон Карачанаков и Радослав Терзиев. За мача с "червените " разполагаем ще бъде и Александър Тонев, който пропусна реванша поради вирус.

В късния следобяд на Великден "жълто-черните " упражняваха на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса. Двубоят сред Ботев и ЦСКА ще бъде управителен от Ивайло Стоянов с помощници Мартин Венев и Драгомир Милев.

Групата на Ботев: Даниел Кайзер, Иван Чворович, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лъчезар Балтанов, Еберт Кардосо, Станислав Шопов, Радослав Апостолов, Антон Карачанаков, Радослав Терзиев, Тодор Неделев, Васил Шопов, Запро Динев, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Феребори Доре, Александър Тонев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР