Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович сподели първите си

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович сподели първите си
Коментари Харесай

Петрович: Ние сме по-големият клуб, но днес те бяха в по-добра форма

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович показа първите си усещания след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) в борбата от осмия кръг в efbet Лига.  Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив) @@@
" Атмосферата е фантастична. Участвал съм в сходни мачове и това постоянно е фантастично чувство. Ние сме по-големият клуб, само че през днешния ден те бяха в по-добра форма. Мисля си, че цялостната атмосфера бе страхотна. Това е повода, заради която футболът е толкоз огромен спорт ", стартира треньорът на " жълто-черните ".

" Мисля, че те владееха по-добре топката, имаха преимущество в това отношение. Не съм тук, с цел да си диря извинения, само че знаете, че през днешния ден отсъстваха доста значими футболисти за нас. На пейката имахме футболисти на по 15 години. Започнахме добре, вкарахме гол и битката в мача стартира. Трябваше да имаме сили за тази битка, само че в този тим на Локомотив има задоволително опитни футболисти ", добави още той.

" Доволен съм от играчите, не разочаровахме почитателите си, а това е най-важното. Сега би трябвало да се възстановим, с цел да продължим битката в идващите мачове. Кардосо бе болен преди мача, изигра единствено 45 минути, само че нямаше по какъв начин да играе повече. Нямам други, на които да разгадавам, и трябваше да трансформира схемата по време на мача. Това бе сложна обстановка, с която трябваше да се оправя. Мисля, си че значително това оказа помощ на Локомотив за притежанието на топката ", разяснява Петрович.
 Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив) @@@
" Не знам дали за нас е по-добре да бъдем в първата, или във втората половина, тъй като равнището на противниците е друго. Ако сме във втората част на класирането, ще ни бъде по-лесно да се борим за място в Европа.

Знаете обстановката със стадиона. Не се окайвам, само че е мъчно, би трябвало да се борим в тази конюнктура. Не се пробвам да си диря оправдания. Аз одобрявам Ботев, обичам почитателите ни. Ние сме сериозен тим. За нас приоритет е да си построим стадион, тъй като е друго, когато играеш формалните си мачове на стадиона, а не на подготвителната база. Там ще се съберат повече почитатели, които биха могли да ни оказват помощ ", приключи опитният експерт. efbet Лига 8 кръг, събота 31 август  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР