Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар сподели след мача

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар сподели след мача
Коментари Харесай

Бруно Балтазар: Притиснати сме, защото се нуждаем от точки

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар показа след мача с ЦСКА - София, че е очаквал сложен дуел. " Жълто-черните " изгубиха с 1:3, а наставникът на отбора въпреки всичко остана удовлетворен от експанзията на своите футболисти.

" Искам да изразя своите съболезнования към околните на Петър Жеков. Изказвам почит към една легенда на българския футбол.


 ЦСКА - София се оправи с Ботев Пд, Назон разпердушини ЦСКА - София се оправи с Ботев Пд, Назон разпердушини " канарчетата "
Мисля, че изиграхме едно положително първо полувреме. Изпуснахме положителни обстановки и допуснахме попадения. Още при започване на мача знаехме, че успеваемостта ще бъде доста значима и че ЦСКА ще опита още в първите минути да наложи своето движение. 

Лошото е, че допуснахме гол рано в мача. След това имахме опция да се върнем, реагирахме добре на техните попадения. Бяхме нападателни, държахме топката и отбелязахме гол в края на полувремето. 

Опитах да трансформира тактиката преди старта на втората част, само че тя стартира по допустимо най-лошия метод за нас и всичко се обърка. Има позивити, които можем да извлечем. Резултатът е основен, а ние загубихме. Поздравявам нашите почитатели, които заслужаваха различен резултат.



Борихме се до края, играхме самоуверено. Показвахме своите качества. Ние сме притиснати, тъй като се намираме в внимателно състояние от позиция на класирането. Нуждаем се от точки. Трябва да бъдем на 100% във всеки мач. Нашата работа е да си върнем самочувствието. 

Това е методът, по който желая моят тим да играе. Да караме противника да се усеща неловко. 

Целта в мача против Берое е ясна - трите точки. След равентво и загуба е време да стартираме да печелим. Знаем какъв брой значим е този дуел и за нашите почитатели ", съобщи Балтазар.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР